top of page

Sponsorer

Som sponsor vil du og dit brand blive inviteret på en enestående rejse - en rejse fyldt med målrettethed, viljestyrke og mod.

 

Sponsorerer du Row for Change, bliver dit brand integreret i vores passionerede team. Vi tilbyder dig unik medieeksponering, adgang til indhold, der kan bruges i din markedsføring, samt en enestående chance for at involvere dine medarbejdere i vores spændende mission. Når vi udlever vores drøm om at udfordre Atlanterhavet, bringe lys til unge med psykiske udfordringer, og sætte ny dansk rekord, kan dine medarbejdere føle en dyb stolthed over, at jeres brand er en del af dette.

 

Via videoer, sponsormøder og løbende opdateringer vil du få et intimt indblik i vores træning, de mentale udfordringer, vi overvinder, og de personlige ofre vi bringer for at forberede os til denne ekstraordinære opgave. Vi vil tage dig med på rejsen fra træningsrummet til de høje bølger i Atlanterhavet, hvor vores viljestyrke og fysiske udholdenhed vil blive sat på prøve.

 

Under vores færd mellem La Gomera og Antigua vil du opleve alle aspekter af vores rejse - fra solens bagende varme og kampen mod søsyge til de øjeblikke af triumf, når vi overvinder vores frygt og skubber vores grænser. Vi deler så vidt muligt alle øjeblikke, fra fascinerende udsigter til vores mest dybtfølte tanker og følelser.

 

Når vi vender hjem, vil vi som et symbol på taknemmelighed og partnerskab besøge din arbejdsplads. Vi vil dele vores inspirerende historie om motivation, dedikation og viljestyrke med dine medarbejdere. Vi håber, at vores budskab om kraften i viljen vil inspirere og påvirke dem positivt.

 

Vi er fire helt almindelige mænd med en ekstraordinær drøm. Ved at sponsorere os, kan dit brand være en del af denne fantastiske rejse og samtidig støtte en vigtig sag.

  • This 1-on-1 session is built for individual athletes


  • Create winning chemistry for your team


  • Learn how to engage and work with your athletes.


  • Education for athletes, teams and coaches.


bottom of page